Renhold for bedrifter

Vi leverer en rekke rengjøringstjenester til bedrifter i Bergen og omegn.

Byggrengjøring

Byggrengjøring handler om å forstå sikkerheten under byggeprosess. Alle våre medarbeidere er høyt kompetente og vil bedre arbeidsforholdene under slike oppdrag.

Møbel- og tepperens

Som profesjonelle renseteknikere vil vi fjerne maksimal mengde smuss, støv og flekker, uten å på noen måte skade fibrene, forandre farge eller tekstur.

En lønnsom investering!

Et godt renhold er en fornuftig, og lønnsom investering. Godt renhold øker trivselen, minsker sykefraværet, og gir bedre produktivitet som resultat. Vårt mål er å levere det beste renholdet i forhold til kundens behov!

Noen har behov for renhold hver dag, andre en til to ganger i uken eller mer. Bruk våre erfaringer til å finne det rette behovet og frekvens for renhold i din bedrift.

Trappevask

Vi tilbyr trappevask rettet mot borettslag og næringslivet. Våre medarbeidere gjør en skånsom vask av hele trappeområdet og bruker alltid miljøvennlige renholdsprodukter slik at ingen skadelige kjemikalier blir liggende igjen.

Vinduspuss

Vinduspuss utført av oss sikrer rene og pene vinduer. Vi leverer fast vinduspuss i våre serviceavtaler slik at vinduer blir pusset jevnlig og helt automatisk.

Kontorrenhold

Kontorrenhold kan inneholde alt du ønsker innenfor renhold av kontorlokalene.

Trappevask for borettslag

I tillegg til trappevask inkluderes ofte:

Vask /tørk av ståltrapper og rekkverk, vinduspuss, flekkfjerning fra vegger, vask av inngangsdør ut- og innvendig, støvtørring oppå postkassene, vask/tørk av lister m.m.

I tillegg til dette kan man bestille periodisk renhold som: skuring og boning av linoleum /vinyl gulv, nedvask av vegger mm. Ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Rengjøringstjenester for private

Flyttevask

Vi tilbyr en grundig flyttevask for tomme boliger eller leiligheter.

Hovedrengjøring

For et godt innendørs miljø må hovedrengjøring utføres en eller to ganger i året.

Vaskehjelp

Et rent hjem gjør dagen bedre! Vi lager skreddersydde løsninger.